Sunday, 20 October 2013

Mineral Coffee? Boleh x Senaraikan Sikit Kelebihan Ia?

Assalam hai annyeong! hehe...

Kenapalah bersemangat sangat saya meng"hapdet blog" tetengah malam buta bab kata orang tua ni...

Haaaa..bukan apa,some bakal customers asyik pm saya mintak "ce cite" sikit kelebihan MINERAL COFFEE another product from Hai-O..



Mineral Coffee: 20 sticks utk 1 kotak

Buat yang masih tertanya-tanya kelebihan kopi ni..

Antara kelebihannya!

Owh bukan tu aje,
  • Dapat menyegarkan tubuh badan
  • Membantu menyembuhkan beberapa penyakit. Antaranya kencing manis, darah tinggi, gout, asma.
  • Plus: rasa dia sedap tau! (tak masin)
Kenapa xmasin? FYI, mineral coffee ni mengandungi GARAM BULUH..tapi magic x magicnya, ia mmg xmasin...siapa x percaya bole cuba!



Mak aih! hehehe..syiok dpt minum Mineral Coffee macam ni!

Apa lagi, jom pekena Mineral Coffee! N yang paling syioknya, minum mineral coffee je boleh berpeluang melancong secara FREE ke GOLD COAST AUSTRALIA!

pm me those yg nak tau in details!
Iz Aminallah| 019-9447913





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...