Wednesday, 5 September 2012

Testimoni!

Assalam uols..malam2 mcm ni sbnrnya niat di hati nk mengemas barang...yela..apakan daya, ni minggu last bercuti..nak masuk sem balik dah..

Tapi, layan fb dlu la jap..n suddenly saya teringat nk share ng uols bout 1 of my bizz partner, Aina yg nampak sgt gojes hari raya baru ni..

Tak lain x bukan sbb pemakaian Premium Beautiful yg konsisten..alhamdulillah..niat dia nak pakai baju kebaya di hari raya tahun ni tercapai! YEAY!!!

Jom layan gambar2 cun die! Wow, jd testimoni lagi..



oke jom tengok Aina yg dlu..hehehe


lagi...


And now...tadaaaa...


selim melim aje kan?? jeles je tengok...ini lah berkat pemakaian konsisten Premium Beautiful plus dengan izin Allah yg Maha Kuasa kan kan?

Uols bila lg nk segojes ini...jom kita gojes sama2! and kita jd diri kita testimoni kpd orang lain...

iz aminallah
019-9447913








What's new? Hanis in HIJABISTA!

Assalam peeps!
Long time no see kan? No worries, im still here..n i have speacial things wanna share with uols peeps! Of course la about my luvly Mentor CDM Hanis Haizi!

U know what? Hanis become more more glamorous lately..n da latest skali Hanis masuk dalam HIJABISTA magazine...yuhuuu...



HIJABISTA merupakan magazine yg menampilkan gaya berhijab terkini yg sesuai dengan wanita-wanita fashionable...totally FASHIONISTA!


But apa yg menariknya, kali ni HIJABISTA bukan hanya menampilkan Hanis Haizi seorang, bahkan digandingkan juga dengan usahawan seangkatan dengan Hanis which is all of them ni mmg satu group n satu team! Dan mereka adalah Maisarah, Salha Zain, dan Echenta..

My mentor merupkan pencetus revolusi dalam memulakan perniagaan ni tru internet..and the partners pun doing the same..


Now dengan berkat usaha Hanis selama ini, maka officially terbentuklah Green Leaders Group (GLG). As uols know, ramai yg teruja nak join our team ni..sbb Hanis berjaya membuktikan yang GLG dah berkembang dan merupakan pesaing hebat dalam rangkaian perniagaan ni..


Hanis Haizi merupakan insan yg hanya berumur 28 tahun tetapi telah berjaya mengembangkan businessnya dan berjaya juga membimbing rakan2 kongsinya sehingga berjaya..Hanis telah pun menjana incomenya dalam rm250k++ in every month! WOW!


And disebabkan perkembangan group GLG ni sangat pesat, maka Hanis mengambil langkah inisiatif yg sgt2 berguna kpd rakan2 perniagaan Hanis dalam memperkembangkan lagi business iaitu dengan menubuhkan sebuah akademi iaitu Green Leaders Group Academy Malaysia (GLAM). Di akademi ini, akan diajar mengenai cara2 berbusiness and how 2 mantapkan business! 


Hanis bergambar di Paris sambil shopping2..yuhuuu freedomnye rasa!

So, ini lah 1 of her bukti kejayaan di mana dah pun menempa nama di persada negara...1 big name! rata2 orang mmg dah kenal dengan Hanis ni..and im proud n syukur kerana dipertemukan jodoh dengan Hanis n this group..

Untuk berjaya kita kena follow org yg dah berjaya..n saya pegang prinsip 2 sbb saya mmg nak jadi mcm Hanis..berjaya dalam usia muda iaitu seusia saya..and sangat2 rugi rasanya if kita juz lihat, pantau n baca dari jauh tapi x ambil 1st step untuk menuju kejayaan kan..

So, come n be in our team! kita sama2 kejar impian nak jd org yang berjaya!

iz aminallah
019-9447913















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...