Saturday, 22 December 2012

Jelajah Tapak..kembara ke CAMERON HIGHLAND!! yehuu!

Assalamualaikum wbt..(salam penuh sbb lama x update blog..)


Hehe pic pembuka bicara..boleh ke x? boleh la kan...sila la click pic di atas..sila lah sila lah.. ;)

Tengok aje pic ku itu bersama dengan daun-daun teh, mesti dah boleh agak ku di mana kan kan? (dalam hati-xperlu la nak berbunga2..kat tajuk post pun da bagi tahu kot ke Cameron Highland..hehe)



hehe..*wink *wink dulu...(aksi ala-ala kpop-bajet manje..u hader?har har har)

Well, actually, saya ke Cameron ni bukan alone hokey..mak x berani nak pergi sorang2...mst la dengan..no no no...bukan dgn bf ye...haishh x baik dating2 (yela tew..hehe)..

Ermm saya ke sana bersama-sama teman seperjuangan (student) sama2 di USM..(ayat skema...kekeke...motif? sbb student la kate kan...guna ayt sopan..)

Mereka adalah...jeng jeng jeng...
V
V
V
V
V
oke...her name is Aien..ermm nak berkenalan bole click je nama die...hehe


seterusnya, Rohed..mmg nama manje dia ye uols..jgn pelik!

last but not least..Ayu a.k.a Jue.

Saya ni sbnrnya jarang sgt berpeluang nak bercuti..kebetulan la otw balik kg, (Pekan, Pahang <-- perlu mention..hehe)..tiba-tiba idea bernas kengkawan nak menyinggah Cameron Highland dlu..

Tak de apa yang menarik sangat..saya tau uols mmg da biasa pergi kan kan...

Hokey la..kite layan pics2 saya yang tidak seberapa ini..hope tinggalkan comments ye...hehe (sambil mata berkelip2..hehe)

























Baik! pics ni semuanya di ladang strawberry..errr ladang ke..errmm boleh la...:)

Cun kan cun kan kami..muehehe..our tagline --> HAK.CUN.HAK.KAMI.HAK....hehehehe...ni semua idea diorang la...(passing2 kesalahan...muehehe)

Ade lg uols...kte jump ke jln2 pasar plus ladang kaktus...1,2,3...sila lihat di bawah hokey...




buat2 bau...(sbb ada org nk tlng snapkan pic..)



tetiba aja budak2 ni melambai2 kami..so snap la..ape lg...nak cakap kami cun letew..







ni saya sedang memakai lipgloss ye....hehe..





next...lagi gambar..mesti la di ladang teh pulak...hihihi


















Nampak x muka enjoy kami? hehehe...seronok time bujang2 mcm ni g jejalan sesame rkn2 kan...

Sape nak share stori..bole bg link or comments aje la di bawah.. ;)


izaminallah
019-9447913
























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...