Thursday, 28 June 2012

selamat sampai

assalam..
alhamdulillah..entry pon tulis selamat sampai kan..hehehe..final exam da abeh! huray..hehehe..tggu sem dpn pulak..


ermm selamat sampai da di 'bandar metropolitan' pekan pahang..muehehehe...dari penang 2 trus balik amek bas ke kl..terpaksa la transit dlu..sbb ketidak sabaran utk pulang ke kg halaman..hehe
dr pudu 2 trus grab tiket pling awl ke ktn..asal msuk je area phg, trus lege..(elleh~sebenarnya dlm perjalanan 2 xtaw brape lame tetidurnye...TERTIDUR oke...haha..)


so, lam lebey kurang kol 1pg la mcm 2, sampai jugak kat kg halaman ku ini..hehehe..seronok kan uols balik kg..


nak2 ct panjang ni sepanjang ramadhan duk umh..HEAVEN oke..
k la uols..arini x de gambar ape2 la pulak ye..sbb juz nk gtaw..ai da kat umah! uols jgn jeles..haha..(moral of da story..)


babai..


erm mcm biasa, contact me 4 any consultation bout our beautiful bizz..
izaminallah@gmail.com
0199447913

Saturday, 23 June 2012

Belajar cara saya!

Assalam uols..


Harini tak mau cakap (err tulis) banyak2..hehe..ni semua gara2 kebosanan menelaah buku seharian..(errr yeke??muehehe..well, uols judge it lor! haha) 






Amacam comey x? hahaha..ni la gayenye kalo da las2 minit menelaah sebab nak pekse punye pasal kaan...x tahan mak tengok lukisan mak ni haa...muehehe...


Ermm ni stadi untuk subjek psikologi..saiko x tengok? adeh~ yang stadi ni da masuk lam dunia saiko dah..err oke bai~ (terpanjang pulak)




izaminallah@gmail.com
0199447913



Friday, 22 June 2012

sakit belakang???

Aduh!!! kadang2 sebelum tido blakang kite selalu je sakit kan...mmm sama mcm saya..bila da duduk lama kat kerusi tue mula la bila nak baring jep adeh~ *krak krek krak bunyi tulang pinggang 2...sakit amat..




Tapi, semua masalah boleh diselesaikan kan...cari ikhtiar, insyaallah masalah sakit kita 2 akan baik..disebabkan saya pon mengalami mslh yang sama (ats sbb zaman dulu2 slalu sgt jatuh...sampai effect kat pinggang n blakang) saya pon dengan niat nak jugak pakai demi sakit belakangku (termasuk skali ng nak kurus..hehehe) saya terus beli set PREMIUM BEAUTIFUL..sbb rupa2 nya, set PB ni bukan untuk kurus aje...banyak lagi kelebihan dia...termasuklah memperbetulkan kedudukan tulang belakang kita ni...alhamdulillah...mslh saya 2 dah kurang...malam2 da x ngadu sakit blakang dah..hehe..ske3x...






so uols, do contact me oke..jangan biarkan tulang belakang uols 2 nanti makin teruk...



izaminallah@gmail.com/izella_she@yahoo.com
019-9447913



mode: menulis dan menulis..da dpt buku harga rm98..hehe

hehe..hari ni ntah nape..dapat ilham n mood menulis 2 datang mencurah2..muehehe..kalau x tue...berhabuk blog ku ini..muehehe..


ermmm td baru jep dapat buku baru...sume buku jumlahnye 14 buah ng harga rm98...soooo kiut 'bukus'2 itu...muehehe...tp kaan..ni da tinggal 1 paper lagi baru dpt buku tue...klaka x? (sila gelak..haha)

da bukus..siap ade resit lg okies...muehehe...

buku2 ni senonye saiz die sgt la kiut miut..hehehe..well pape pon, thanx PPIP USM! buku ni berguna tok sem dpn! 




izaminallah@gmail.com/izella_she@yahoo.com
019-9447913

premium beautiful serendah rm58?

Assalam uols ...


Juz nak share ngan uols yang mungkin still x tahu mcm mana nk beli set Premium Beautiful (PB) kan..

ni lah PB yang disebut2 kan..


Memang ada yang tak tahu tapi mungkin malu-malu miaw nak tanya hehe..don worri..skang ni nak dapatkan PB da x susah dah..sebab dah ada kemudahan macam RHB Easy yang senantiasa easy nak wat pinjaman..lagi2 harganya rm2000 aje..semua orang mampu miliki PB lepas ni..loike! (sama-sama kita cun melecun oke)


Uols juz go 2 RHB Easy tu, n dlm masa lebih kurang 15min, uols da boleh dapat duit 2...apa salahnya pelaburang skang tok mase depan kita yg cantik jelita 2 kan...(wowieee da terbayang body cam rozita che wan)


Oke kat bawah ni jadual RBH Easy Loan..


Untuk makluman uols harga PB di pasaran skang adalah:


PB (small) RM2400
PB (large) RM2600
(depends kepada ukuran body uols jugak ni..)


Do contact me cepat2 uols..sebab PB ni da mcm goreng pisang panas taw...sume owg berlumbe2 nak cun kaaann..uols bile lagi...


izaminallah@gmail.com/izella_she@yahoo.com
019-9447913





Thursday, 21 June 2012

njoy your life babe!


ASSALAM..



Ehem ehem...biasa la life seorang student (errr da lame x jd student..hehe)..bangun basuh baju (sendiri..berus tangan taw! muehehe) jemur kain ngadap lappy (if ade assaignments kene siapkan pulak--if xde ngadap la muka buku sambil2 berbizz..hehe..semua di hujung jari kaaann..yang ini memang x pernah BOSAN n i njoy my life sangat2!) (tapi skang musim final exam, jdnye mmg ngadap buku la ye..muehehe...) petang angkat kain malam bukak buku lagi..tdo kul 4,5 pagi..err kadang2 tunggu suboh dlu pastu tdo semula...aisey..da mcm kelawar..hik hik...


Tapi alhamdulillah semuanya berjalan mcm bese..sedar x sedar dah nak habis 1 sem dah..huaa bes nye..cuti plop 2bln lebey..siap puase sebulan kat umah..(uols jgn jeles oke) haha..actually ai ni x sabar nak bergerak gempur LONDON-PARIS bersama bizz partners ku..ai nak sgt pergi situuuunn...wahahaha...FREE uols! sape x nak kan???


haaa....cantik x? cantik kan...

permandangan di siang hari...due2 cantik kan...

rasa mcm duduk kat bwh Eiffel Tower ni je kan?

yang ni mmg terasa sgt romantiknya di kota Paris..hehe..

Cantikkan Paris..sape la yang x pernah teringin nak terbang ke kota romantik Paris ni kan..ermm itu la semangat sangat ai nak bergerak gempur ke sana wif my bizz partners..sama-sama gerak sama-sama dapat..weehuu..bes bercuti ng membe2...ai pon teringin jugak nak bawak bakal rakan kongsi ai..


Dalam menjalani kehidupan ni lagi bes kalau kite nikmati setiap detik yang kita lalui..tapi, lagi up 2 da max if kita cuba buat sesuatu di luar kebiasaan kita n kita nikmati hasilnya! ha kan bermakna tu! =) Ai skang ni nak cuba cabar diri buat apa yg ai x pernah buat..ai sebelum ni x pandai langsung berbizz n x nak cuba impikan pergi bercuti ke mana2..apatah lagi Paris..hurmmm..sbb ai sedar di mana kemampuan ai dlu..


dulu rase cam rendah diri sangat...


But ai dapat semua kekuatan ini dari bantuan n bimbingan (selain memohon dari yang Maha Esa..) leader2 ai semua...dierang mmg superb! luv they olls lotz! click link ini nk bace stori2 dierng yg superb 2..plus bukti2 dierng..--> Hanis, Ain , and Wanie..


So sesape yang nak berimpian bercuti di kota Paris F.O.C uols bole kontak aje ai..kite set appoinment key..




pic ni bukan pic saya..tp saya ambil sbb mood paris kan skang..hehe..


Yes u are! 




izaminallah@gmail.com/izella_she@yahoo.com
019-9447913


















SEGMEN HUJUNG MINGGU: AKU FOLLOW KAU FOLLOW

Assalam..



Click banner kat ats if nk join key!..


1st Segment by: Amy Fendi

Assalam uols..harini ai berbesar hati nk join dis segmen.. =)






Sila click banner di atas utk join menjoin key..

Tuesday, 12 June 2012

dunia saiko...errkkk...

assalam uols..errr...
memalam bute ni saje nak update belog ku yang x seberape ni..eceh...(haishhh sangat berapa oke! belog ni la buat duit ribu riban taw! <--walau pon follower baru cikit...jangan x caye...)

haish..bebel sket..muehehehe...ape daa...
opss sebenarnya kenapa saya semelalut ini..adeh~esok petang exam oke! final exam...huh...exam ape? PSIKOLOGI..saiko x? haaa!! 

tp malam ni saya betul2 bangga pada diri sendiri..nak taw nape? elleh....rahsia! hahaha <---saiko x? saiko x?..errr x ke......urmmm..hehe..sila scroll ke bawah sendiri! 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
erh jauh lagi ke..xla...tadaaaaa....

ni la hasilnya bila stadi saiko..rajin x? haha...kaaaann..calon menantu taw! ops! oke bai!


uols..sekian ye...t kite stori2 again orait! well, tenks sebab sudi semak catatan ringkas ku..kekeke..bai



those wanna share bout our luvly bizz, do contact me..ill set an appointments! trust me u wont regrets!  

izaminallah@gmail.com/izella_she@yahoo.com
019-9447913




Friday, 8 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500



Assalam..hehe..hari disebabkan penuh semangat yang sangat ketara,,dengan bangganya nak join la segmen Mizz Z ni..


  Sila click banner if nak join skali ;)

Errr nak ikot skali x?

err mizz z time follower saye baru jep 10...huhu

Freedom

Assalam uols..
hari ni bersemangat nk mengupdate my lil diary ni..<-- setelah beberapa lama menyepi...hehe

Dear Diary...
Ecececeh...bukan la...hari ni tetiba (ketika sedang menelaah subjek dasar negara) terus terpacul di minda tentang freedom..

Terfikir-fikir..bila la nak dapat hidup freedom se freedom freedom nya kan..(sambil pegang nota dasar nih) adeh~~~saya nak sangat time freedom plus financial freedom..uols?



Bila direnung-renung..mmg freedom 2 salah satu kesejahteraan yang ingin dicapai oleh semua orang kan..tapi terfikir tak macam mana kita nak menuju ke arah ke freedom an yang kita nak kan itu...kalau sekadar berfikir tapi tiada strategi seterusnya pelaksanaan, agk2 menjadi x???

Tepuk dada tanya la hati kita..
..peace y'all..

Do contact me..i'll show n guide uols dalam pencarian freedom yang kita impikan...


izaminallah@gmail.com/izella_she@yahoo.com
019-9447913







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...