Sunday, 20 October 2013

Mineral Coffee? Boleh x Senaraikan Sikit Kelebihan Ia?

Assalam hai annyeong! hehe...

Kenapalah bersemangat sangat saya meng"hapdet blog" tetengah malam buta bab kata orang tua ni...

Haaaa..bukan apa,some bakal customers asyik pm saya mintak "ce cite" sikit kelebihan MINERAL COFFEE another product from Hai-O..



Mineral Coffee: 20 sticks utk 1 kotak

Buat yang masih tertanya-tanya kelebihan kopi ni..

Antara kelebihannya!

Owh bukan tu aje,
  • Dapat menyegarkan tubuh badan
  • Membantu menyembuhkan beberapa penyakit. Antaranya kencing manis, darah tinggi, gout, asma.
  • Plus: rasa dia sedap tau! (tak masin)
Kenapa xmasin? FYI, mineral coffee ni mengandungi GARAM BULUH..tapi magic x magicnya, ia mmg xmasin...siapa x percaya bole cuba!



Mak aih! hehehe..syiok dpt minum Mineral Coffee macam ni!

Apa lagi, jom pekena Mineral Coffee! N yang paling syioknya, minum mineral coffee je boleh berpeluang melancong secara FREE ke GOLD COAST AUSTRALIA!

pm me those yg nak tau in details!
Iz Aminallah| 019-9447913





Friday, 18 October 2013

Best Makeup Makeover?

Hai assalam peeps!
Since saya ada mood aka idea nk menulis, saya akan menulis sepenuh perasaan..ceeewaah! But guys sebenarnya saya asyik google aje tengok makeup celebrities2 and model2 terkini ni..series cantik2 mereka ni bila di makeover kan..kan?


So, saja je la saya nk senaraikan makeup2 yang telah menambat hatiku...ha! Lagipun tak lama lagi akn berlangsungnya hari istimewa bagi kami2 di GLAMPRENUERS!

Here look below:


1-
Dunno why i like it! 

2-
Black and white effects. But i still love Lee Hyo Ri's style! Classics!

3-
Look simple, naive and a doll! dont uols think da same?

4-
Natural! Argh love it! The lip's colour...where 2 get that??

5-
Smokey..isn't it? It is still hot!

6-
Shiny sexy look and glamorous~am i rite? 

7-
Elegence and sophisticated! Speachless because too superb!

8-
Hanez Suraya's makeup in "Love You Mr. Arrogant" ohsem!


9-
Purple and pink alwayz match! it is WOW!

10-
Glitter makeup ideas...soo glitteries and i like it too!

So, what do you think girls? Which one do you prefer most? Urgh i really dunno...all of them looked fantastic! kan?

Siapa yang nak berkongsi minat, bolehlah share ye..oh ye, all pics taken from googles...





019-9447913| Iz Aminallah















Salam Aidiladha

Hai assalam!

Lama x "hapdet" blog~ rasanya belum terlambat nak ucap SALAM AIDILADHA semua!


SALAM AIDILADHA


Dikesempatan ni, saya dengan rendah dirinya ingin memohon ampun maaf atas kesemuanya...saya sedar saya banyak khilaf~


Semoga kita sentiasa berada di dalam rahmat Allah SWT...insyaAllah..


Iz Aminallah
019-9447913

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...