Wednesday, 25 July 2012

Green Leaders Academy Malaysia | Hanis Haizi

Assalam uols..today saya nak share satu entry best from my great mentor's blog  Hanis Haizi. It is all about our TEAM which is called Green Leaders Group (GLG) n of course da entry was superb! Pliz guyz enjoyz reading yah!

It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN! 


Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.


After 2 years Hanis berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


Click this entry



Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.


Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!



Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!




The bigger the BETTER!

2 flights!!!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast! 


We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 


Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)


The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 




Common keyword! My name also dah jadi Keyword for Premium Beautiful... kata legend kan? :P




Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting.
And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini. 


masa ni buat POWER UP session

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan

Zon Pantai Timur

Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

019-9447913
Iz Aminallah

Wednesday, 11 July 2012

Ciri-Ciri Guru yg Bagus!

Miss my teaching moment~waaa..almost 7 mnths da sy berhenti pegang marker n teach da students...sbb sy da further stadi nk dptkan sijil ikhtisas perguruan..weeehuuu!!! nanti sy akan jd cikgu tetap!


Antara ciri2 guru yg bagus n berkesan..doakan sy dpt jlnkan tugas sbg pendidik yg baik, dedikasi serta dpt membina negara bangsa 1 day! guru mana yg x nak lihat ank murid nya berjaya kan..sy nak didik mereka bkn stkt pandai..tp berMODAL INSAN!

Tapi ni kerja hakiki saya..but sy still buat part time business! weehuu best kan life skang ni..pendapatan semakin bertamabah~hehehehe..in fact, skang ni sy x bekerja tp every months duit masyuk lebey dr gaji! muehehehe..alhamdulillah..


u guys yg nk wat part time bizz can contact me keyh...dun worry..income 4angka min..weehuuu!love it!
izaminallah@gmail.com
019-9447913

Nak Cantikkan Pinggul Anda?



Assalam uols..selamat petang..
Harini nak share ngan uols la bout something priceless esp 4 women laa....
Kadang2 ai sendiri pon tertanya2 mcm mana la ye nak dptkan pinggul yg menarik?



Cantikkan dpt body mcm ni...nak nak pinggul dia 2..nmpak mantap! Kalau diamat-amati, Kim Kardashian ni bukan la kurus sgt kan..tp kenapa body dia nampak kemas dn cantik kan..jujur saya pun nak kan body macam ni..



Ermm ni time kurus..pon body kemas dn mantap..perut 2 amat flat yee..adeh~jeles kan? hehehe..
Tapi...


Tapi uols..jgn bertindak terburu2 mcm ni ye..nak cantik cepat, tp tup2 terima padah mcm ni..nauzubillah...lgpon mmg Allah larang kan wat pembedahan2 plastik ni..



Memang la xnak pinggul mcm ni kan..euwww...sungguh menakutkan...
BUT uols..kita pon bole memiliki body mcm ni...
*
*
*
*
*
*

Tersenyum gembira je kan...actually x susah pon..sy ad idea yg bernas sgt2..

X PERLU:
- BELANJA RATUS2 TIAP BULAN
- MAKAN UBAT ITU UBAT INI, PILLS BAGAI
- DIET KENTAL
- BERLAPAR
- SENAMAN (sbb skang ni ramai yg x cukup masa kan??)

haaa..senang je..dgn pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL je da bole dpt body mcm kat ats td 2...muehehehe...sng kan..belanja skali untuk seumur hidup..
Kenapa sy ckp mcm 2..sbb Premium Bautiful ni ada LIFETIME WARRANTY!

Wowiee..penjimatan berganda2 plus body trus mantap lam ms x smpai 5min n kesihatan terjamin! muehehehe...best!



See...rekaan girdle Premium Beautiful mmg boleh memantapkan pinggul kita uols..
Do contact me or PM je saya..

izaminallah@gmail.com
019-9447913






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...