Tuesday, 27 December 2011

A Date wif Friends..

Assalam u ols...
Harini update blog pagi-pagi buta...boleh x? Mmm x boleh tidur lately ni..hehe...

Di pagi yang sedang berhujan lebat ni (cewah..hehe), ai nak tunjukkan kat u ols my fwens time diploma n degree dulu...actually ada ramai..tapi dierang ni ai still contact n hang2 out...yang lain 2,sbb jauh...tapi ai still contact taw...

Sori bout kekaburan ye..dunno la hp ai ni wat hal jep lately ni...hurmmm~~~;))

Dilin, Me aka Iz lah..n Ekin...






Dilin and me...Iz..kekeke



Iz dan Ekin...ayu tak? hehehe...



Senyum je dapat jumpe kengkawan..

Shyyy kenape pulak...hehehe..melawak le tu...


Hehe..ni dedicate khas utk dierang...kekekeke



Muka mendengar..kekeke...yeke?



Muka Iz yang sedih...huhuhu...sebab dierang semua nak balik dah...huhu




Sebenarnya, dengan kengkawan ai ni la ai share banyak sangat perkara...sensitip x sensitip, gossip-gossip(hehe), dan macam-macam lagi lah termasuk lah ai punye business...sebab business yang ai buat ni simple je...just share wif friends kan...seronok bila ai dapat share apa yang ai buat semenjak dua menjak nih..ceewahh...iyelah..mana tahu, dengan apa yang ai share ni sebenarnya dapat membantu kawan-kawan ai kan???

Tu lah kepentingan berkawan...dan bersahabat..kan? Saling bantu-membantu...Tapi u ols,,kawan ai bukan mereka ni aje..hehe..ramai lagi...kat fb lagi...

So, sesiapa yang berminat untuk dishare sumthing yang mungkin memanfaatkan kalian, do contact me k..luv u ols..;))


FB : Iz Aminallah

HP : 019-9447913

E-mail : iz_aminallah@yahoo.com/izaminallah@gmail.com

Monday, 26 December 2011

Kelas by Hanis Haizi's grup!

Assalam u ols..
Alhamdulillah kita masih lagi diberikan nyawa oleh Yang Maha Esa kan..masih boleh lagi melakukan sesuatu yang memanfaatkan diri kita dan masyarakat terutama family kita lah..;))

Ada sesuatu yang menarik untuk dikongsikan dengan u ols. Ni sume gara-gara pergi kelas business sabtu(24 Dis 2011) baru ni lah..Bukan apa...nak share dengan u ols bout aura yang dpt ai absorb masa di kelas hari 2...BEST!

U ols, untuk pengetahuan, penting sangat pergi ke kelas bila kita dah buat bisness ni..yela, macam yang ai cakap, nk absorb aura kan...dan yang paling penting sebenarnya SEDUT ILMU

K u ols, nk stori sikit...kelas sabtu hari 2, turn my LEADER yang preset...sape lagi bukan Hanis Haizi..tengok dia saja da dapat sedut aura tu..hebat x penangan Hanis Haizi ni? Ai mmg teringin nak jadi macam dia..u ols?


Wif Echah..he.Farah Hanan's bis partner..go go girl!

Farah Hanan my biz partner wif her biz partner, Echah!

Our grup under Hanis Haizi (mentor)..n Ain Ismail..hehe...

Late supper wif biz partner


Erda n Echah..


Farah Hanan, Wanie Aznan n me..hehe

Farah Hanan n her bizz partner Echah..;)) sangat sekepala

Iz n Echah again...

Peace bebeh!

We all ni wakil dari Pahang n almost dari Kuantan...so, kepada u ols yang memang nak sangat berada dalam team Hanis Haizi, u ols boleh contact saya..

Don't afraid to change, You may lose something good, but you may gain something even better


FB : Iz Aminallah
HP : 019-9447913
E-mail : izaminallah@gmail.com/iz_aminallah@yahoo.com




Follow the LEADER...

Assalam u ols...

Harini saja je nak share dengan u ols sesuatu yang nampak 'simple' sangat, tapi besar effect dia..
Topic 'follow the Leader'..

Kenapa pentingnya 'follow the Leader'? Sebab dengan ikut saja ajaran leader, apa yang leader kita buat, apa yang leader kita suruh, percayalah, kita pasti akan jadi macam dia! Tapi, syaratnya, 'B IN THE RIGHT GROUP'. Means, kita cari lah leader yang betul2 boleh membantu kita untuk berjaya!

Kenapa kita hendakkan kejayaan tapi enggan mengikut orang yang telah pun berjaya kan? Kenapa kita perlu menjaga ego kita sedangkan dengan ego kita tu, kita tak kan ke mana-mana...betul tak? Cuba kita renungkan sejenak dan hayati kata-kata di bawah k!

Sharing is caring...






cantact me n i'll guide u all..

iz aminallah| 019-9447913
izaminallah@gmail.com/iz_aminallah@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...