Monday, 15 July 2013

My Memory~

Malam ni tetiba rasa sendu semacam je..sebelum bukak puasa siang td, dalam kepala ni asyik bermain 1 lagu...dan yg penting lagu 2 lagu ost cerita korea..arghhh susahnya bila lagu 2 bermain2 je dlm kepala ni..tp mslhnya xtaw pulak tajuk n x igt langsung cerita apa..

Nak xnak, terpaksalah jugak mengsearch kat youtube ost cerita2 korea (cerita lama-lama zaman cerita korea baru nak femes kat Malaysia)...tetapi,,,apa yang mengsyahdukan lagi terjumpalah ost cerita yang paling tragis lagi sendu, yang menusuk jiwa mudaku dengan plot cerita plus lagu yang errghh romantik habis! Padaku ianya legend! 



Macam pernah tgok x? Ingat x dgn couple ni...aduhai..meleleh air mata tgok cerita ni...seingat saya cerita ni time saya 1st sem diploma kat uitm dulu..bayangkan dah lebih sepuluh tahun pun cerita ni..saya ingat lagi, disebabkan cerita ni la saya pasang angan2 nak ke Korea sampai sekarang xpernah padam...Insyaallah..doakan kalian! Nak pergi! 


Antara scene2nya..Jung Yu Jin and Kang Jun Sang! Dan disebabkan itu dengan x sengajanya saya menonton kembali cerita ni...sob sob sob~
Memang ramai yang cakap cerita ni terlalu meleret, lambat, lembap n sedey semacam tp bila dihayati, pada saya every single part ada kelebihannya...bagi yang menghayati mcm saya la...biasalah cerita sedey biasanya lambat sikit...tp saya suka!




Semua lagu2 dalam cerita ni saya suka..uols mcm mana? Ada xcerita yg sentiasa bertakhta dihati uols? Kongsi cerita dengan saya! Hopefully mana taw, terjumpa lagu yang saya cari2 kan tu...(belum jumpa lagi lagu yang bermain di kepala ni..huhu)


p/s:pics credit 2 de owner n google..

Bow,
Iz Aminallah 



Wednesday, 3 July 2013

Pengenalan: Sabun Marine Essence

Assalamualaikum readers! Im back! Hehe...since ai dah pun selamat menghabiskan pengajian and praktikum bagai, so ai dah pun kembali bersama-sama 'diari hatiku' ini n of course uols readers! =)

So, whats new? Ermmm memandangkan entry ai mengenai 'Pengenalan' about sabun, ai akan share secara ringkas dahulu about da very special sabun ni..ermm well, im trying 2 make it simple..hehehe...

But, before that..lets us see this 1st




Serious what a shame kan being an idol tapi kulit bawah lengan a.k.a ketiak mcm ni? Eeuuu...sorry to those kpop fans (well me too..hehe)!

Selain tu, uols ada masalah yang mcm ni tak?


Jerawat pada badan





Ruam


And contoh lain ketiak hitam

Well, banyak lagi masalah lain contoh Jerawat pada muka, Jeragat dan berbagai lagi masalah kulit...

Banyak punca sebenarnya kejadian mcm ni. Antaranya dari deodoran dan mencukur..Tapi, alhamdulillah bagi yang mengalami masalah seperti ini, ada penyelesaiannya lah! 

Sabun Marine Essence

Mesti ada yang curious kan? Oke ai nak share sikit, sabun ni boleh selesaikan masalah yg uols semua risaukan tu...shyyy im sure mmg ramai yg malu kan disebabkan mslh2 tu. So, now dun shy shy anymore and lebih baik kita bertindak sekarang kan? Tup2 kulit jadi macam ni after guna sabun ni consistently...


Wah! Halus mulus.hehe...nak nak! nak kulit macam ni! hehe why not uols try kan? 
Do contact me! 

#Post akan datang saya akan stori bout kelebihan sabun ni lagi and maybe special price! hehe..wait haa

019-9447913 | Iz Aminallah



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...