Wednesday, 4 September 2013

Kesinambungan Kenapa Mahal Sangat...

Assalamualaikum n hi yuolz..

Sebenarnya saya sengaja mencipta siri kesinambungan bagi entry sebelum ni..(kenapa mahal sangat..)
Bukan apa ramai sebenarnya yang selalu je guna 3 ayat keramat ni bila ternampak saya dan produk2 yang saya syorkan..

Salah satunya:

Korset Premium Beautiful

Seperti yang saya pernah katakan sebelum ni, barang yang mahal biasanya lebih kualiti, tahan lama dan berkesan..betul x? 

Macam korset ni, bertambah berbaloi lagi ia merupakan korset yang ada warranty seumur hidup..amazing kan? hehehe..berbaloi-baloi..

So, jangan cepat melatah uols..apa yang penting kaji dulu semua kelebihan produk yang akan kita beli..jumpa lagi nanti..bye! 



p/s: pic credit to: twitter.com/goodpeopleshare

019-9447913 | Iz Aminallah






Tuesday, 3 September 2013

Kenapa Mahal Sangat..

Assalamualaikum n hai!



Mahal? selalu je dengar word ni kan..nak nak pulak sekarang minyak tengah naik 20sen..sume memerlukan 'ka-ching'..sehinggakan barang2 mahal ni, selalu kita xnak layan..xnak pandang n xnak ambil peduli...sebab mahal katanya...



Honestly, saya dulupun macam 2 jugak...hehe...sebab kita masa tu x mampu kan...tp bila da besar panjang, fikiran pun da matang.."mahal sikit xpe,janji tahan lama dan berkesan.." betul x?



Senang cerita, kebanyakan barang yang mahal ni lebih berkualiti..betul x? n barang yang mahal ni jugak kebanyakannya berkesan..kan? n kepada si pengguna barang yang mahal selalunya rasa lebih konfiden n nampak ada style je kan..ye x?

Macam kasut, beli yg murah sikit komfem pakai x sampai 2 bulan...maknanya setahun berapa perbelanjaan kasut kita habiskan? Lebih dari kasut mahal yg kita beli kan..




Ini sebagai contoh...what say you?

p/s: all pics credit 2 google

019-9447913| Iz Aminallah






Monday, 2 September 2013

Hilangkan Stress?

Assalam uols..rasanya xterlambat lg untuk sy wish Happy Merdeka Day..
Bila sebut merdeka, terbayang pejuang2 negara kita berjuang menentang penjajah kan? Beraninya mereka! Alhamdulillah..syahid bg mereka kan?



ERM agak menyimpang dgn topik saya..hehe..bukan apa,betapa sy ingin mengucapkan jutaan terima kasih kpd pejuang kita! 

Tapi, dlm kita msh bersemangat kemerdekaan ni, ramai yg stress tiba-tiba..katanya kenaikan sebanyak 20sen itu lah...




























Hehe...sabar2...datz normal kan? Sebab tu lah kalau diperhatikan rata2 org akn menambah pendapatan kan? Dah tentunya dgn berbusiness..Boleh hilangkan stress taw! Hehe..yelah sebab duit sentiasa masyuk..Alhamdulillah...

Tapi ramai lg yg xtahu bagaimana? nak jual apa? nak mula macam mana?  And paling menyedihkan dah tahu nak buat mcm mn, dah tahu nk jual apa n dh tahu nk mula mcm mn plus da tgok pon org lain berjaya..TAPI MSH BELUM MAHU MULAKAN LANGKAH PERTAMA..

If u guys ada yg berminat nk tambah pendapatan tp msh xtahu nak mulakan macam mana, apakah perniagaan yg boleh menjamin kita, boleh lah pm atau wassap saya di 019-9447913 n kita buat appoinment k! Biar dengan cara yg lebih professional..c u dear~




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...