Saturday, 31 March 2012

APRIL FOOL? dun be fooled!

Assalam hai..
today 1st April kan??? bese kalau zaman dolu2..mst hari ni kompem amek peluang kene kan owg...siap sampai gado2..masya-Allah..zaman kanak-kanak..x fikir panjang...xsedar dosa tambah..celebrate the day n dosa mengenakan orang..huhu


So, sempena hari yang femes di kalangan kite ni, juz 1 short msg from me...

JANGAN JANGAN JANGAN KEPADA HARI APRIL!

 Lagi 1, means skng tinggal sebulan lagi nak ke Guangzhaou..jom ramai2 cuti2 free!





my 1st doodle!!!

Assalam hai!!

Percaya x, hari ni tak tido lagi..huhu..skang dah dekat pukul 6 pagi..risau kalau tidur nanti terlepas SUBUH..nauzubillah..

So sempena sedang menunggu subuh, saya terbuat--> "terbuat oke.." doodle di Photoscape..saje je la suka-suka..tapi....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Haa....ni la doodle pertama yang saya cuba-cuba buat...hehe
Tak sangka xde la susah sangat...thanx kat blog yang mengajar saya -->tutorial doodle...
He..amacam percubaan pertama saya???
Silakan komen ye..semoga saya dapat perbaiki lagi...
oke bai..(nak persiapkan diri untukk solat lor..)

izaminallah@gmail.com/iz_aminallah@yahoo.com
019-9447913

Friday, 30 March 2012

PREMIUM BEAUTIFUL..banyak KEBAIKANNYA?

Assalam uols...aduh,,mesti rindu sama saya kan?..alhamdulillah hari ni ada kesempatan uols nk usha2 saya..hehe(bz lately sbb assignment banyak gile!)


Assignment ooo assignment...

Tapi xpe..kita tinggalkan jap assignment..kasi ilangkan stress..hihi..

Sebelum ni saya ada stori sikit2 bout Premium Beautiful kan...mmg banyak KELEBIHAN / KEBAIKAN..xpercaya? sila google...xpon usha je kat blog saya ni... ;)

Tapi hari ni nak share dengan uols bout KEBAIKAN BUAT BIZZ PREMIUM BEAUTIFUL!!!


Yupz! banyak kebaikan if KITA join business PREMIUM BEAUTIFUL ni!



Apa yang BEST nya?


1) INCOME RIBU RIBAN ---> Serius monthly income confirm ribu riban. In fact cecah juta2 pon boleh..xpercaya? Uols boleh baca blog ni www.hanishaizi.com . Hanis ni adalah my Top Leader..im impressed wif her!


2) FREE TRIP ---> Lagi bestnye, uols akan dapat melancong ke luar negara secara PERCUMA..n now untuk pengetahuan uols, sekarang tgh hot dengan pakej ke GUANGZHOU! It's FREE again!







Emmm nampak best kan? Apatah lagi kalau dah jejak ke sana..bayangkan...

3) CAR FUND ---> Car Fund ni tabung kereta yang mana if uols join dis business, uols bole dapat kereta PERCUMA! Percuma lagi? Iye...ni sume penghargaan kepada kita dari syarikat sbb buat bizz ni betul2...best kan?





Impikan kereta mana? Semua company bayar..

4) SAVING ---> Of coz boleh saving banyak sebab income dah ribu riban kan..n plus boleh bagi mak ayah lebih dari biasa...

5) TIME FREEDOM ---> Kenapa time freedom? sbb buat business ni ikut kepada masa kita...so, just make an appoinment depends on our flexible time..seronok x? Kita yang tentukan pukul berapa kita nak kerja..dan yang penting lebih banyak masa spend dengan family..

jom sama-sama join saya..do contact me key!
izaminallah@gmail.com/iz_aminallah@yahoo.com
019-9447913







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...