Tuesday, 29 November 2011

19th Anniversary...

Assalam n hai...well, kali ni nak share bout company's 19th anniversary...Actually, this the 1st time saya datang sini...leader saya, Wany, Ain Ismail n of course Hanis pon ada pesan; "Iz, jangan lupa erh pakai baju glamer2 n ikut tema taw.."..hehehe..saya pon dengan penuh semangatnye mencari baju kaler merah hitam..huhuhu...1st time g dinner mcm ni kan..dulu zaman2 belajar dulu memang ade dinner..tp dinner student kan...mane ley melaram cenggini..sbb duit x ramai kan...he...tapi bukan baju fokus kat sini...yang paling penting, dapat sedut aura CDM2 dalam group ni yang telah pon berjaya...sbg pembakar semangat!!!
Me and my mentor Hanis Haizi.. 
 
Wowie...sonok sgt dpt begambo ngan Hanis ni..terase aura ngancam di situ okeyz..Dia sangat gojes ye..Saya sangat kagum ng die! Selain dr kegojesan die,,,tapi ngan cite jatuh bangun die sampai die jd mcm skang nih. Wow! No Wonder lah kan?
 Mmmm sambil tangan bawah dagu, mate pandang atas n ade asap kepul2 ats pale...(berangan le tuh!)..nak jd cam die jugak!!!
 
Nak taw,1st time g sni,cam selok sgt...1st skali dtg2 je trus nampok 'pesta kete beso'...mak aih!!! gillaz kentang okeysz...peh tu, msuk lam dewan plop nengok...sume owg shanteq2 yer..alahai..seb bek ak pon cun..hahahaha...(perasan! ceh! x bley bla!)..tp secun2 aku ni,lg ramai yg cun..cun kuase 8..ekekekeke...siyes!!! x caye? ce nengok ce nengok!
Tgok gambo yg di atas td dlu...(mmg la..sbb gambo 2 plg ats kot...)
Amacam? very der gojes x? 
N den,nk kukuhkan bukti lg,,,ce nengok yg bawah ni plop...jeng jeng jeng...
zazzzzzz...
me n Ain Ismail..leader plus penasihat terbaik!


Ni plak Wanie..dia ni la yang membuka mata n minda saya..thanx alot babe!
 My sis a.k.a my bizz partner...still young, age 24 da terbukak mindanya...imagine @ age 26 nanti? CDM Farah? confirm!!!
 Okeyz guys..ni la CDM Maisarah..cun x die mlm 2?
 Bersama Ieja (yg pakai baju ijaw 2..) kwn sperjuangan mase ngaja di Chini dlu n of course sblh 2, Wanie..he..
Me again...
 Saya bersama Erda, bizz partner Wanie jugak selain saye..hehe...
 Our group..hehehe..

Alhamdulillah sumenye da pon berakhir dgn jayanya..(dinner 2 keyh..) =)...tapi sedar x,masa berlalu mcm 2 jep tanpa kite sedari...sepertinya x sempat nak menikmati kehidupan..kite kene hayati kehidupan n mencari sumber2 n rezeki Allah..Dalam mencari rezeki,yang penting usaha yang gigih dan ade sifat sanggup berkorban..kalau x,life kite akan tetap macam 2 je la...kan???
PLEASE DO CONTACT ME!
019-9447913
iz aminallah...
I'll share n guide uolz untuk jadi seperti mereka yang dah berjaya tuh...hee.. =)
 

Saturday, 26 November 2011

lovin it..

assalamualaikum hai~~~meh cuci mate dulu...


ni la kasut yg agak latest yang saya beli..mula2 sembonia...pasni target ap pulak ye..hehehe...cantik kan...(perasan pulak...wehehehe ;) ) macam kasut cinderella...(perasan lagi..)k k..kang perasan lagi...muehehehe

Jual Premium Beautiful?

Haa...lame x update blog...buzy sket...ni da start cuti skola..weheeee...sangat 
suke...Well,,,dlm keseronokan bercuti sekolahan, saya dapat jual Premium Beautiful 2 set okeyz..dalam satu hari..maknenye ape tuh??? Senang weyh...wawawa...alhamdulillah...saya sgt suke n bersyukur...

Ekcelli sume ni pon berkat ajaran dari leader2 saye sepertinye, Hanis Haizi (well yang mmg ramai da kenal 2 kan..), Ain n x lupe jugak my bff Wanie..mereka2 ini lah yang banyak sangat membantu..esp menaikkan semangatku n tips2 yg bergune...x lupe jugak my bizz partner Farah..hehehe...ekcelli she’s my sis...cube bayangkan...betape strongnya saya berdampingan dgn mereka sume ni...n hasilnya...memang mengujakan sbb saya dapat jual Premium Beautiful 2 set dalam 1 hari saje (spt yang dinyatakan di atas)...he...;)betul cakap dierang..mmg x susah nak jual korset yg special nih...

So, 4 those yang berminat n nak mendapatkan income lebih plus body cun munye (of course lah kan), why not luangkan masa n cuba buat spt yg sy sdg lakukan nih...do contact me okeys...n i’ll share with u...wehehehe...upss lupe...income ribuan ye...ok..assalam..

 well,,,ni la korset kesayangan sume...he...

wawawa...apa yang korang nak tunggu lagi!!!
kontek je saye:

hp: 019-9447913
or
add facebook saya: Iz Aminallah

Sunday, 6 November 2011

--> SANGAT MENGUJEKAN!!!

Ape die? life skang...2 me,,,xciting n adventuring...wahahahaha...nape erh? sbb lately ni, byk sgt mende baru yg di pelajari...wahahaha...salah satu dari nye...belajar mencantikkan blog...(yeke? cantikkn ke,,,baru buat???) hahahahaha..tp kenape ye??? sbb i nk majukan diri..x mau terkebelakang dari owg len..(walopon agk terkebelakang...wahahaha...tp msh blom terlambat kn?) n life is getting busy...bukan mase dah nk duk sng lenang..skang time tok bekerja keras utk mendapatkn seswatu k!!! kambarimasss Iz!!! ap die SESWATU tuh??? 

Ekcelli i buat blog ni pon ade tujuan yang sangat berguna...ngan medium berbelogging ni la i dapat jana income ribu-ribuan in a month k...bayangkan setiap bulan income masyuk 4 angka (minimum okey) dengan ngadap or lepaking depan laptop..juz berblogging n facebukking...x seronokkah begitu???


 bole x buat muke cam 2????? ni la muke berpikir okiesss!!! k.. c ya!!!
pikir nak lanje ape erh tiap2 bulan..hahahaha..bes x bes x???

k guys..sesape yang rase DUIT itu suatu keperluan..n nak tambahkan pendapatan..(sblm ni duit ade..tp selalu je tercekik tgh bulan kan..),,
uolz bole trus kontek i tru...

HP: 019-9447913
or
Facebook: Iz Aminallah

(pssstt jangan malu2..wat ape malu kan? Ni pon demi kesenangan kite jugak kan?)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...