Friday, 18 October 2013

Best Makeup Makeover?

Hai assalam peeps!
Since saya ada mood aka idea nk menulis, saya akan menulis sepenuh perasaan..ceeewaah! But guys sebenarnya saya asyik google aje tengok makeup celebrities2 and model2 terkini ni..series cantik2 mereka ni bila di makeover kan..kan?


So, saja je la saya nk senaraikan makeup2 yang telah menambat hatiku...ha! Lagipun tak lama lagi akn berlangsungnya hari istimewa bagi kami2 di GLAMPRENUERS!

Here look below:


1-
Dunno why i like it! 

2-
Black and white effects. But i still love Lee Hyo Ri's style! Classics!

3-
Look simple, naive and a doll! dont uols think da same?

4-
Natural! Argh love it! The lip's colour...where 2 get that??

5-
Smokey..isn't it? It is still hot!

6-
Shiny sexy look and glamorous~am i rite? 

7-
Elegence and sophisticated! Speachless because too superb!

8-
Hanez Suraya's makeup in "Love You Mr. Arrogant" ohsem!


9-
Purple and pink alwayz match! it is WOW!

10-
Glitter makeup ideas...soo glitteries and i like it too!

So, what do you think girls? Which one do you prefer most? Urgh i really dunno...all of them looked fantastic! kan?

Siapa yang nak berkongsi minat, bolehlah share ye..oh ye, all pics taken from googles...





019-9447913| Iz Aminallah















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...